Bon voyage!

geplaatst in: Ontspanning, Samenwerkingen | 1

Schreef ik een maand geleden nog dat we zo’n heerlijke vakantie gehad hebben met ons vijfjes en dat zonder auto naar Terschelling heel goed te doen was, zitten we op het moment dat je dit leest op onze ‘luie’ reet in een vakantiepark bij Parijs! Mét auto. Met ons vijfjes. Ja je leest het goed, Mijnlevenalsmama is op persreis!

Niet Frankrijk dit, wel zo ongeveer hoe we er nu denk ik bij zitten als gezin 😉

Enige tijd geleden ontving ik een mailtje met de vraag of wij ons in een geheel nieuw totaalconcept op het gebied van duurzaam toerisme wilden laten onderdompelen. Villages Nature Paris, ontstaan uit een unieke samenwerking van Pierre & Vacances-Center Parcs en Euro Disney S.C.A. Villages Nature Paris. De website sprak boekdelen – ik was verkocht. Hoe ontzettend geweldig zouden onze grootste meiden dit wel niet vinden? Een mega zwembad, speeltuinen, een indoor speeltuin, een heuse boerderij mét ponies die verzorgt moeten worden en prachtige vakantiehuisjes in vijf unieke werelden vol beleving en avontuur? Om nog maar te zwijgen over de grote glimlach die ik zelf kreeg van alle foto’s op de site en de luxe (gloednieuwe!) accommodaties die me aanstaarden vanaf het scherm.

Maar ja, 5.5 uur autorijden, maal twee, voor twee-en-halve dag vertier met een achterbank vol kleine kindjes – zagen we dat zitten? Natuurlijk zagen we dat zitten! Bon voyage, wij zitten in Frankrijk!

Wil je alles volgen van deze perstrip en weten wat we allemaal gedaan hebben, genieten van de lachende gezichtjes van mijn ponymeisjes en twee vermoeide doch intens gelukkige ouders aan de drank zien zitten, volg me dan op Instagram via @mijnlevenalsmama of check #villagesnature om de belevenis die Parc Villages Nature Paris biedt ‘met eigen ogen’ te bewonderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.